Consultor veterinari per animals exòtics

La societat va canviant i, cada cop més, les persones desitgem la companyia d’animals perquè complementin les nostres vides. Els conills, cobaies, fures, tota mena d’aus, les tortugues i molts llangardaixos de mida petita requereixen una atenció veterinària i és a les nostres mans saber tractar aquestes espècies. Hi ha l’opció de derivar aquests casos a centres especialitzats en animals exòtics. Tot i això, els tractaments de rutina i els protocols bàsics per atendre aquestes espècies solen ser senzills i Xavi Valls et pot ajudar a implementar aquest servei.

Descubreix com et pot ajudar

Al nostre centre veterinari tenim certa casuística d'animals exòtics, però no tenim prou casos per tenir un veterinari especialitzat en animals exòtics. Com podem tenir un nivell adequat en oferir aquest servei?

El suport presencial i/o telemàtic de Xavier Valls pot ser molt útil per al suport dels professionals que ofereixen aquest servei i millorar així l’atenció veterinària als animals exòtics.

xavier-valls-asesoramiento
interpretacion-radiografias-tac

A la nostra clínica o hospital oferim el servei d'atenció veterinària a espècies exòtiques, però no tenim prou experiència en certs procediments com ara algunes cirurgies. També ens manca de vegades saber interpretar radiografies, analítiques o ecografies de certes espècies d'animals exòtics.

Xavier Valls posa a la teva disposició els serveis d’Ecografia, Endoscòpia i cirurgia de mínima invasió que pot ser útil per a qualsevol centre veterinari que tingui la necessitat de fer alguna d’aquestes proves de diagnòstic. També ofereix la interpretació via telemàtica d’analítiques, radiografies i ecografies, així com de casos que requereixin una segona opinió o una anàlisi global. Gràcies a la tecnologia actual, aquesta via de comunicació és tan senzilla com efectiva i ràpida mitjançant el telèfon mòbil o un ordinador personal.

Al nostre centre veterinari hi ha personal interessat en els animals exòtics, però no oferim aquest servei perquè desconeixem com hem d'adaptar les instal·lacions, quin material hem de comprar, quines peculiaritats tenen aquestes espècies i com hem d'actuar davant de la creixent demanda d'atenció d'aquests animals.

Xavi Valls ofereix els seus anys d’experiència al món de la medicina d’animals exòtics per poder implementar un servei d’atenció d’alt nivell a aquest tipus de mascotes amb la màxima professionalitat, seguint protocols de vacunacions, protocols d’actuació en els casos de problemes més freqüents, protocols quirúrgics, etc.

analiticas exoticos xavi valls
xavier-valls-endoscopia

Tenim un animal exòtic que requereix una cirurgia (convencional o d'urgència), però no sabem com cal actuar.

Xavi Valls realitza el servei de cirurgia de teixits tous en animals exòtics, amb especial interès en la cirurgia de mínima invasió i cirurgia endoscòpica.